Helyitermékek Nyíregyháza

Zsel Emese, a Nyíregyházi Paktumiroda vezetője, dr. Kovács Ferenc polgármester és dr. Nagy Ervin, a megyei kormányhivatal főosztályvezetője | Fotó: Sipeki Péter

Újabb jelentős lehetőségek a nyíregyházi munkáltatóknak és munkavállalóknak.

A megyeszékhely önkormányzata 2,056 milliárd forint 100 százalékos intenzitású támogatást nyert a Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum megvalósítására – így kezdődött a konzorcium sikertörténete. A napokban újabb fejezettel bővült a históriáskönyv: a Magyar Közlöny is megerősítette, hogy a kormány másfélmilliárd forinttal növelte a felhasználható keretet.

Újabb másfél milliárd foglalkoztatásra a kormánytól - 9. oldal

Napló letöltése

Arra építettek, amijük volt: bátorság, elszántság, optimizmus.

Bulgur, hántolt köles, kuszkusz, hajdina – néhány különlegesség, amit a Paco Magtár polcairól vehetünk le virtuálisan a rövidesen elkészülő weboldalukról, illetve az asztalukról, ha a Búza téri piacon keressük fel őket. A többes szám Havacs Attilát és feleségét, Havacsné Gönczi Katalint rejti: a nyíregyházi házaspár azt követően kezdett el egészséges élelmiszereket és alapanyagokat árusítani, hogy három gyermeküket felnevelték és korábbi életüket feladva új utakra léptek. 

Nyíregyházi Napló, 2022. január 28. 2. oldal:

Foglalkoztatási projektek: a megyei zárult, a nyíregyházi zajlik

Napló letöltése

7. oldal; „Made in NYÍREGYHÁZA” az adventi forgatagban;
Nyíregyházi termékek a lengyel ECOGALA vásáron

Napló letöltése

Pálfalvi Nándor: Karácsony

Karácsony ünnepén 
az a kívánságom.
Legyen boldog mindenki
ezen a világon.
Itt is, ott is mindenütt
legyen olyan béke,
mint amilyen bent lakik
az emberek szívébe.

2021. október 1-én pénteken, a Búza téri Piacon a Made in Nyíregyháza asztaloknál, saját termékeikből ingyenes kóstolót és termékbemutatót tartottak nyíregyházi és környékbeli kistermelők, őstermelők, kézművesek, szolgáltatók a Búza téri piac vásárlói és a járókelők számára. A rendezvény célja, az volt, hogy minél szélesebb körben megismertessék a nyíregyházi és környékbeli lakosokkal a helyi termékeket és szolgáltatásokat, valamint népszerűsítsék az egészséges táplálkozást, valamint a környezetbarát termékeket.

Köszönjük a közreműködést: a Nagyi küldte - Kocsis Anita; Naturcleaning - Cudy Future Kft.; Gyapjas Tanya - Volenszkiné Tóth Ágnes & Volenszki Gergely; AgapeSoap - Szőke Judit; A kert... - Török-Bolek Tünde

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

TECHNOLÓGIAI TRANSZFER KÖZPONT
4400 Nyíregyháza, Tiszavasvári út 14.

Megközelítés

Nagyításhoz kattintson a képre!
esza