Helyitermékek Nyíregyháza

Helyi termelők, bio és nem bio gazdaságok, kézművesek, hagyományos helyi termék készítők, valamint szolgáltatók/szolgáltatások jelentkezését várjuk!

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2,056 milliárd forint 100 százalékos intenzitású támogatást nyert a „Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum” című, TOP-6.8.2-15-NY1-2016-00001 azonosítószámú projekt megvalósítására, melyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal partnerségével valósít meg.

A projekt keretében sor kerül egy komplex helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési csomag megvalósítására, amelyben többek között kidolgozásra kerül egy helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési stratégia és akcióterv, valamint egy elektronikus kataszter is.

A térség helyi termékeinek, szolgáltatásainak online adatbázisának kialakításához - azok népszerűsítése céljából - keressük Nyíregyháza és térségének jellegzetes helyi termékeiket és szolgáltatásait, hiszen az elmúlt időszakban az ezek iránti igény erősen megnövekedett.

Az adatbázisban való megjelenés a térség minden helyi termelője, gazdasága, szolgáltatója számára térítésmentesen vehető igénybe.

Az adatbázisba való bekerüléshez szükséges információkat személyesen, e-mailben vagy az online adatlap kitöltésével lehet a Paktumirodába eljuttatni.

A helyi termelők és szolgáltatók adatlapja letölthető itt: http://www.nyiregyhazipaktum.hu/index.php/dokumentumtar/helyi-termek-es-szolgaltatasfejlesztes/category/44-adatlap-helyi-termelok-es-szolgaltatok-szamara 

Az online adatlap közvetlenül itt kitölthető: https://docs.google.com/forms/d/1vT_8UgQdx2gVDUfx4_OgGKoGEKZ2o8M8uPCuCB4av-s/viewform?edit_requested=true 

Az elektronikus kataszter a következő címen érhető el: https://helyitermek.nyiregyhazipaktum.hu/ 

Együttműködését köszönjük!

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Megközelítés

Nagyításhoz kattintson a képre!
esza