Helyitermékek Nyíregyháza

A NYÍRVV Nonprofit Kft. és a Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum paktumirodája szorosan együttműködik a helyi termékek értékesítési lehetőségeinek bővítése céljából. Ennek keretében egy egyedülálló lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmét.

2020. december 1-től a hét öt napján, kedd-szerda-csütörtök-péntek-szombat napokon a Búza téri piacon Önöknek térítésmentesen 5 kiemelt árusító helyet biztosítunk a Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum keretében létrehozott online kataszterben szereplő szervezetek/személyek számára.

Szeretnénk, hogy minél több helyi termelő tudjon élni az árusítás ezen lehetőségével. Terveink szerint az asztalokat rotációs rendszerben tudják használni a helyi termelők, így a vásárlók minél több magas minőségű helyi terméket ismerhetnek meg a Made in Nyíregyháza márkanév alatt.

Kérjük, a kiemelt árusító helyek igénybevételének szándékát jelezze a helyitermek@nyiregyhaza.hu e-mail címen. Reméljük, hogy az általunk biztosított lehetőség felkeltette érdeklődését és szívesen csatlakozik kezdeményezésünkhöz!

Folyamatosan várjuk a jelentkezést!

Együttműködésüket köszönjük

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Megközelítés

Nagyításhoz kattintson a képre!
esza