Helyitermékek Nyíregyháza

Keresés

Mannamag mikrözöld

photo_mannamag2023ujlogo
Névjegy
Térkép
Bemutatkozás

Mannamag mikrözöld,

 • Bemutatkozás

  www.mannamag.hu
  az Édenkert titkos vitaminja

  Minden, amit a mikrozöldekről tudni akarsz!
  Kicsi, ízletes, friss, ropogós, színes, egészséges, …
  Annyi szó jut eszembe ahogy jellemezzük ezeket a kis zöldségeket: mikrozöldek, mikrozöldségek, az új, újra felfedezett alapanyag.
  Eddig főként az előkelő éttermek szakácsai használták őket az ételek díszítésére, színezésére és meglepő ízesítésére. Azonban ezek a kis növények egyre népszerűbbek, és kezdik megtalálni az utat az otthoni felhasználásban a házi készítésű ételeinkhez.

  A mikrozöldek azonban nem csak azért vannak, hogy színes élményt vigyenek ételeinkbe, hanem hihetetlenül gazdagok olyan tápanyagokban is, mint a vitaminok, ásványi anyagok, karotinoidok és rostok.

  Az alultápláltság, az ásványi anyagok vagy vitaminok hiánya már nem olyan probléma, amely csak a fejlődő országokban jelentkezik. Soha nem voltak annyira aktuálisak a fejlett országokban, mint manapság. A jelenség elleni küzdelem egyik legjobb módja az egészséges táplálkozás, vagyis olyan friss gyümölcsök és zöldségek fogyasztása, amelyek minden mikroelemet megadnak szervezetünk egészségének megőrzéséhez.

  A mikrozöldek nagyon könnyen segíthetnek ebben az egészségesség keresésében.

  www.mannamag.hu webáruház

  Termelő

  Kategória:
  friss zöldségek, növények, gombák, gluténmentes termékek, laktózmentes termékek, bio termékek, magvak, őrlemények, pelyhek, csíráztató magvak

  Szolgáltató

  Kategória:
  Kereskedelem

Galéria

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Megközelítés

Nagyításhoz kattintson a képre!
esza