Helyitermékek Nyíregyháza

Keresés

Penta Familia Szövetkezet

photo_pentalogo
Névjegy
Térkép
Bemutatkozás

Penta Familia Szövetkezet,

 • Bemutatkozás

  A Penta Familia Szövetkezet egy 2002 óta működő szervezet. Telephelyünk Nagycserkeszen található, ahol saját, vagy termelőink által termelt gyümölcsöt dolgozunk fel, saját feldolgozó, csomagoló gépsorral aszeptikus formában. Így az év minden szakaszában tudjuk termékeinket gyártani, mindig áll rendelkezésünkre minőségi Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében termelt gyümölcsvelő alapanyag.

  Az egyik ilyen termékünk az egyedi megjelenésű, valamint kupakkal rendelkező gyümölcspüré, amit kizárólag a már fent említett feldolgozott gyümölcsvelőből készítünk. Nem adunk hozzá sűrítményt, tartósítószert, valamint egyéb adalékot sem, hogy a gyermekek, fogyasztók minőségi hazai gyümölcsöt fogyasszanak feldolgozott formában is. Ezt négy féle ízben készítjük, 120 grammos töltőtömeggel. Körte-alma, meggy-alma, alma, valamint a Bio őszibarack-alma ízekben. Kupakja különleges, 3D-ben összeépíthető, tehát nem szemét, így összegyűjtve játékként funkcionál.

  Másik termékünk a Meggyerő Prémium Meggylekvárunk. Ezt kizárólag cigánnymeggyből készítjük, nem adunk hozzá sem pektint, sem tartósítószert, vagy egyéb adalékanyagokat, csak minimális mennyiségben cukrot a meggy savassága miatt. 100 g termékben 410 g cigánymeggy található, ami egyedülállóvá teszi több mint 400%-os gyümölcstartalmával. Idén megnyerte a nemzetközi "Kárpát-medence legjobb lekvárja" díjat több mint 80 lekvár közül. Ezt több féle kiszerelésben készítjük a 270 g-tól egészen 5 kg-ig.

  Harmadik termékünk a 25%-os körtelevünk. Ezt szintén gyümölcsvelőből készítjük, nem tartalmaz tartósítószert, erős, praktikus kis helyet foglaló csomagolása pedig 1,5l töltőtömeget tartalmaz.

  Gyümölcsvelőinket aszeptikusan csomagoljuk és 210-225 kg-os acél kónuszos hordókba zárjuk. Nincs benne semmilyen hozzáadott adalék, csak a gyümölcs húsa, rostja, és a leve. Megfelelő lehet lekvárok, gyümölcslevek, gyümölcspürék, vagy akár a szeszipar számára is. A gyümölcsöket az érési szakasztól egészen a feldolgozásig figyelemmel tudjuk kísérni, így válogatott, és minőségi végtermék lesz a folyamat vége. A közeljövőben elérhető lesz nálunk 10 kg-os aszeptikusan csomagolt gyümölcsvelő is.

  Jelenleg elérhető velőink:

  -Golden almavelő (elérhető bio változat is)
  -Cigánymeggyvelő ( elérhető bio változat is)
  - Körtevelő (packham's, vagy bosck kobak)
  - Jonathan almavelő (elérhető bio változat is)

  Termékeink a webshopunkon keresztül, valamint a Spar üzleteiben elérhetőek.
  https://pentatesz.hu/webshop/

  Katalógusunk az alábbi gombra katintva érhető el:

  Katalógus letöltése

  Ezen felül bérgyártásra is van lehetőség, erről bővebben a megadott elérhetőségeken lehetséges.

  Amennyiben bármilyen kérdésük merülne fel, kérem keressenek bizalommal.

  Termelő

  Kategória:
  friss gyümölcsök, feldolgozott gyümölcs, bio termékek

  Szolgáltató

  Kategória:
  termelői szolgáltatás, mezőgazdasági szolgáltatás

Galéria

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Megközelítés

Nagyításhoz kattintson a képre!
esza