Helyitermékek Nyíregyháza

Keresés

Blade Sport Kft.

photo_logo
Névjegy
Térkép
Bemutatkozás

Blade Sport Kft.,

 • CÉGÜNK FILOZÓFIÁJA:

  BLADE SPORT® filozófiájához tartozik, hogy valljuk az ember alkotni született.
  Az alkotás adta sikerélmény pedig újabb energiákat szabadít fel. Ha erre megadjuk a lehetőséget, jól halad a munka és a cég jövője is felfelé ível.

  A tisztességes, szorgalmas munka, a korrekt üzleti magatartás, a kitartás, a kis lépések taktikája, a józan paraszti ész uralma, a nyereség visszaforgatása a cégbe, a folyamatos fejlesztés, a jó csapatmunka, a kollégák megfelelő kiválasztása és motiválása hosszú távon magától meghozza a sikert.

  RÖVID CÉGBEMUTATÁS:

  A BLADE SPORT® termékcsaládot azon sportolók számára fejlesztettük, akik kemény fizikai kihívásokkal szembesülnek a hétköznapokban.

  BLADE SPORT® termékeinek megtervezése során fő célunk egy PRÉMIUM minőségű portfólió megalkotása, ezért a termékeinket - szigorú élelmiszer-higiéniai ellenőrzési és minőségi szempontok alapján gyártjuk.

  Hisszük és tudjuk, hogy csak a minőségi termékekkel és a korrekt piaci magatartással lehet hosszú távon a piacon maradni.

  A BLADES PORT® márka 2015-ben indult és mára Magyarország egyik vezető táplálékkiegészítő gyártójává vált.

  A Cégünk Amerikai (USA)-Magyar vegyes vállalkozás, a cégvezetők pedig több, mint 14 éves üzleti tapasztalattal rendelkeznek az étrend-kiegészítők piacán.

  Fő előnyeink a rugalmasság, jó minőség, kiváló szervizzel, korrekt üzleti magatartással. Specialitásunk, hogy a multikkal szemben egyedi termékek gyártását is gazdaságosan meg tudjuk oldani, amely által ki tudjuk tölteni a legkülönbözőbb piaci réseket is

  7 éve rendszeres kiállítói vagyunk a világ legnagyobb Fitness Expoinak ahol a legújabb termékeinket mutatjuk be a nagyközönségnek.

  BLADE SPORT® KUPA néven immár 7 éve óriási sikerrel szervezünk Testépítő és Fitness versenyt Magyarországon.
  Vállalatunk sikerei az étrend-kiegészítőink minőségének és a partnereink, valamint a TEAM BLADE tagok áldozatos munkájának köszönhetőek.

  Termékeinket jelenleg a világ 50 országába exportáljuk.

  KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS,MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI RENDSZEREK:

  A BLADE SPORT® élelmiszeripari mérnökei, dietetikusai, orvosai, sportolói a legnagyobb gondossággal fejlesztik a termékeket, amelyek hatóanyagai nem szerepelnek a dopping tiltólistán.

  A kutatást és a fejlesztést saját laboratóriumi szakembereink végzik.
  A BLADE SPORT® élelmiszeripari mérnökei minden terméknél szorosan együttműködnek más kívülálló szakértőkkel. Célunk, hogy a lehető legmagasabb minőségi termékeket biztosítsuk ügyfeleink és sportolóink számára.

  Bármilyen terméket is gyártunk, mindig nagy gondot fordítunk a hatékonyságra, a magas minőségre és a kiváló ízre. Termékeink könnyen oldódnak mind vízben, mind tejben, továbbá a tablettáink- kapszuláink is könnyen lenyelhetőek. Mindez elősegíti termékeink biztonságos és élvezetes fogyasztását.

  A BLADES PORT® gyártó üzeme és termékei rendelkeznek IFS, GMP, HACCP, HALAL, KOSHER, GMO FREE, HORMONE FREE, BSE/TSE, tanúsítványokkal, valamint a jól működő rendszerünknek köszönhetően minden gyártási folyamat visszaellenőrizhető. Ezzel a rendszerrel teljes körű betekintést nyújtunk a termékeink, alapjaiba amelyek mind fontos részét képezik az élelmiszer-biztonság tökéletes megvalósításának.

  Minden termékünk megfelel a hatályos Magyarországi és Európai Uniós jogszabályoknak, valamint a környezetvédelmi és etikai szabályokra is gondosan ügyelünk.

  GYÁRTÁS ÉS RAKTÁR:

  A gyártó üzemünk és raktárunk területe 10.000 négyzetméter.
  Nagy hangsúlyt fektetünk a fejlesztésre, ezért gyártó berendezéseink a kor legmodernebbjei közé tartoznak.
  Nagy raktárkészlettel rendelkezünk és csapatunk tagjai ügyelnek arra, hogy partnereink a legmagasabb színvonalú szervízben részesüljenek.

Galéria

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Megközelítés

Nagyításhoz kattintson a képre!
esza