Helyitermékek Nyíregyháza

Keresés

ANATURA Egészségközpont

photo_anatura
Névjegy

Térkép
Bemutatkozás

ANATURA Egészségközpont,

 • Bemutatkozás

  A FOODTEST200+ vizsgálat által képet kapunk arról, hogy mely élelmiszerek fogyasztása okozhat számunkra mindennapos panaszokat,tüneteket.

  Fontos a problémás élelmiszereket eliminálni( elkerülni), a megfelelő életminőség visszaállítása érdekében,illetve egy megfelelő étrend mellett,a gyulladt gyomor és bélrendszer regenerációja és nem utolsó sorban a diéta által kieső tápanyagok pl. vitaminok,nyomelemek stb. pótlása.

  A diósdi Buda Partner Kft. partnereként igyekszem az általuk képviselt magas szakmai színvonalat biztosítani a hozzám fordulóknak, bizonyítja ezt a nagyszámú vizsgálatok aránya.

  A SafeLaser kezelések igen hasznosak mozgásszervi betegségek,fájdalmak gyulladásos állapotok,sportsérülések esetén a hagyományos orvosi kezelések mellett,vagy akár önmagában alkalmazva is,ismert,orvos által felállított diagnózis esetén.

  A lágy-lézer kezeléseknek köszönhetően fájdalmak,gyulladások csökkenhetnek,megszűnhetnek.Illetve biostimulációs hatás révén serkenti ( stimulálja a test öngyógyító képességét, növeli az ATP termelődését szervezetünkben.

  Ezáltal javul a sejtek működése, gyorsabbá válik a regeneráció, a betegségek gyógyulási ideje is lerövidül.

  Alkalmazható:
  - fogászati problémák,
  - légúti gyulladások,
  - sportsérülések,
  - cukorbetegség,
  - fülpanaszok,
  - kozmetikai problémák,
  - bőrproblémák,
  - mozgásszervi betegségek esetén.

  Az EMOST kezelések során szervezetünk mindenféle külső segítség nélkül( gyógyszerek stb.)kockázat és mellékhatás mentesen saját maga által nyeri vissza egyensúlyi állapotát,mindezt egy készülék segítségével, amely az emberi szervezet saját genetikai szabályzóit hozza csúcsformába.

  Működési elvét tekintve alkalmazkodik a klienshez és csak annyi segítséget nyújt, ami a regenerációhoz abban a pillanatban éppen szükséges.
  A saját jeles feedback-technológia lényege, hogy minden esetben személyre szabottan kezel,kikerülve a gyógyszer szedésnél gyakran előforduló alul vagy túladagolást.

  Kezeléseink előnye, hogy kismamák és pacemakerrel vagy implantátummal élő kliensek is igénybe vehetik. A közérzet már 1-2 alkalom után jelentős mértékben javul, a kezelés után a kedvező hatás még napokig fokozódik,az elért eredmények tartósak maradhatnak.

  A széklet mikrobiom vizsgálat segítségével pontos képet kaphatunk a bélflóra állapotáról és ennek ismeretében hasznos lépéseket tudunk tenni az egészségünk megőrzése illetve visszaállítása érdekében.Ma már elfogadott,hogy a mikrobiom és az agyműködés között szoros összefüggés van.

  Az örökletes génvizsgálatok szintén fontos részét képezik a tudománynak,hiszen sok betegség hátterében genetikai eltérés mutatható ki.

  A Delta Bio 2000 Kutatási, Fejlesztési Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. partnereként tudom a hozzám fordulóknak biztosítani a széklet mikrobiom és az örökletes genetikai vizsgálatokat. Az állapotfelmérések során feltérképezzük a szervezetünk egészségügyi mutatóit, mely során tájékoztató jelleggel képet kapunk arról,mire kell fokozottan figyelnünk illetve változtatnunk. Az állapotfelmérés nem helyettesíti a hagyományos orvosi vizsgálatokat, csak tájékoztató jellegű információkkal szolgál!

  Szolgáltató

  Kategória:
  Társadalmi szolgáltatás (oktatás, szociális, kultúra, egészségügy)

Galéria

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Megközelítés

Nagyításhoz kattintson a képre!
esza