Helyitermékek Nyíregyháza

Keresés

Marcsiszappan

photo_dsc5736
Névjegy

Térkép
Bemutatkozás

Marcsiszappan,

 • Bemutatkozás

  10 éve alapítottam meg a Marcsiszappan kézműves natúrkozmetikai műhelyt, ami ma -a nemzetközi piac elvárásai miatt- Magicherb néven is elérhető. 100%-ban természetes natúrkozmetikumokat fejlesztünk és gyártunk, mint a magyar, mint a külföldi piac felé.

  Termékeink között saját fejlesztésű szappanok és kozmetikumok és babaápolási termékek találhatóak. A kozmetikai termékpalettánk viszonylag széles, megtalálható benne az arcápolás, a hajápolás és a testápolás napi használatra szükséges szépségápolási cikkek. Ezen kívül nagyon sikeresek saját fejlesztésű gyógyhatású termékeink pl. a Légzéskönnyítő nátha esetén, a Vadgesztenye- feketenadálytő visszérkrémünk és a C- vitaminos feketenadálytő krém kollagénnel, amit ízületi problémák és fájdalmak enyhítésére ,sportsérülésekre ajánlunk.

  Nagy büszkeség számunkra, hogy a Popoló Baba termékcsalád ami 2021-ben bekerült A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alapellátásba, igy gyermekorvosok és védőnők is ajánlhatják már termékeinket. A tudatos szülők már a születés pillanatától újra és újra megtisztelnek minket a választásukkal, kozmetikumaink használata mellett elkerülhetők a különböző bőrproblémák, igy a babák nem szenvednek majd piros, viszkető ,ekcémás kiütésektől.

  Visszatérő hűséges vásárlókra tettünk szert nemcsak Nyíregyházán, de a kézműves vásároknak és a hazai termelői piacoknak köszönhetően különböző településeken is, ahol szerencsére mindig nagyon sokan keresnek bennünket

  Eddigi sikereim kulcsa talán az alapelveimben rejlik.

  Termékeim mindegyike válogatott, kiváló minőségű alapanyagból készül, minek nagy részét mi termeljük meg a saját gazdaságunkban, majd ezt követően a natúrkozmetikumokat a legnagyobb odafigyelés mellett saját magam állítom elő.

  A kész termékek minden esetben óriási örömöt jelentenek a számomra, hiszen minden energiámat belefektetve teljes szívvel és lélekkel állítom elő ezeket a szépségápolási cikkeknek nevezett valójában inkább gyógyitásra ,egészségmegőrzésre hivatott termékeket.

  Helyileg Nyíregyházán található referencia üzletünk „Magicherb Natúrportéka” néven, ahol lehetőség nyílik arra, hogy termékeinket közvetlenül értékesíthessük, bemutathassuk viszonteladó partnereinknek és vásárlóinknak egyaránt.

  Ez egy különleges kis bolt ahol nem csak gyári kiszerelésben vásárolhatók meg termékeink hanem csomagolásmentesen kimérős változatban is elérhető szinte minden általunk gyártott kozmetikum és babaápolási termék.

  Itt a vásárlónak lehetősége van tisztára mosott tégelyt, flakont hozni, melyet a helyszínen tölthetünk meg, igy megspórolhatja a csomagolás költségét.

  Ezeket viszonteladói partnereinknek is tudjuk szállítani különböző méretekben.

  Hitvallásunk szerint a környezetünkben megtalálható természetes anyagok és gyógynövények felhasználásával készíteni természetes környezetben, nagy odafigyeléssel olyan test és arcápolási készítményeket melyek nem csak ápolnak, de észrevétlenül gyógyítanak is. Mindezt megpróbáljuk úgy kivitelezni hogy minél kisebb lábnyomot hagyjunk Földünkön. Szintetikus anyagokat nem használunk ,újrahasznosított papirral dolgozunk, kizárólag biológiailag lebomló tisztitószereket alkalmazunk Csomagoláshoz is biológiailag lebomló térkitöltő anyagot használunk.Termékeinket minden esetben többször használható, újratölthető tégelyekbe, flakonokba töltjük. Vásárlóinknak és viszonteladói partnereinknek ingyenes szaktanácsadást biztosítunk

  Szolgáltató

  Kategória:
  Termelői szolgáltatás (faipar, élelmiszeripar, textilipar, ruhaipar, papíripar, kézműipar, vegyipar, építőipar, feldolgozóipar), Kereskedelem

Galéria

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Megközelítés

Nagyításhoz kattintson a képre!
esza