Helyitermékek Nyíregyháza

Keresés

Balázs-tanya

photo_weblogosd
Névjegy
Térkép
Bemutatkozás

Balázs-tanya,

 • Bemutatkozás

  A Balázs-Tanya várja vendégeit Nyíregyházán 6 szobával 15 férőhelyes szállással, minden szoba fürdőszobával felszerelt. Konyhával, közösségi hellyel, rendezvényteremmel, fedett filagóriával, kemencével! A Balázs-tanya az a helyszín, amely ötvözi a vidéki élet eszenciáját a modernkori elvárásoknak megfelelő kényelemmel. Látogasson el hozzánk akár egyedül vagy családjával, barátaival, mindenki megtalálja a számára legvonzóbb programot.

  A tanyai vendégházról:

  A Balázs-tanya az a helyszín, amely ötvözi a vidéki élet eszenciáját a modernkori elvárásoknak megfelelő kényelemmel. Látogasson el hozzánk akár egyedül vagy családjával, barátaival, mindenki megtalálja a számára legvonzóbb programot.
  Történetünk

  A tanya története egészen az 1920-as évekig nyúlik vissza. Első épülete, a korra jellemző régi parasztház elrendezését kapta középen a konyha, az utcafronti részen a tisztaszoba, hátul a hálószoba. Elmondhatjuk, a házban velünk él a modernkori magyar történelem, hiszen megélt két világháborút és egy forradalmat. Családunk dédszüleink révén került kapcsolatba a tanyával, melyet mi a 70es években örököltünk meg.

  A tanyán az előző rendszerben tejcsarnok és vegyesbolt üzemelt. A tejcsarnok épület mai napig ékköve birtokunknak. Arról nem is beszélve, hogy a vegyesbolt később presszóval bővült és amelyek mind a mai napig üzemelnek.

  Az évek során nem csak a média, Borbás Marcsi személyében a Duna TV műsorának, amely címe a Tirpákság bemutatása volt, fordult meg nálunk. De vendégeink között tudhattuk Vágó Istvánt és Benke László főzőmestert is.

  Szolgáltató

  Kategória:
  Turisztikai szolgáltatás (élmény alapú)

Galéria

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Megközelítés

Nagyításhoz kattintson a képre!
esza