Helyitermékek Nyíregyháza

Keresés

Közösség-Élmények-Egészség Háza

Névjegy

Térkép
Bemutatkozás

Közösség-Élmények-Egészség Háza,

 • Bemutakozás

  Szolgáltatásainknak 2 célcsoportja van: 1./ 50+ éves, egészségtudatos emberek, 2./ 18+ éves túlsúlyos emberek. Mindkét célcsoportnak számukra legmegfelelőbb sportszolgáltatást nyújtjuk, így az 50+ éveseknek senior jógát, a 18+ éveseknek alakformáló tornát kínálunk, és mindkét csoportnak ajánljuk az egészséges ételkészítési foglalkozásokat.

  Tevékenységünkkel azért fókuszálunk ezekre a csoportokra, mert egyrészt ők azok, akiknek a legnagyobb szükségük van/lenne a mi egészségmegőrző szolgáltatásainkra, másrészt ők azok, akik a meglévő, hasonló jellegű szolgáltatásokat kevésbé veszik igénybe. Ennek az az oka, hogy úgy érzik, a többi sportszolgáltatás a fiatal, edzett, sportos fiataloknak szólnak.

  Szolgáltatásainkat egyidejű közösségépítéssel, közösen megélt élményekkel együtt nyújtjuk, melynek eredményeként a vendégeink egymást támogató barátokká válnak, örülnek egymás sikereinek, és kitartanak a csoportok mellett.

  Mottónk:
  "Több vagyunk, mint edzőterem, több vagyunk mint főzőtanfolyam, mert az egészség mellett közösséget és élményeket is kínálunk!

  Szolgáltató

  Kategória:
  Társadalmi szolgáltatás (oktatás, szociális, kultúra, egészségügy)

Galéria

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Megközelítés

Nagyításhoz kattintson a képre!
esza