Helyitermékek Nyíregyháza

Keresés

Szakady Kincső E.V.

Névjegy

Térkép
Bemutatkozás

Szakady Kincső E.V.,

 • Bemutatkozás:

  Népi Kézműves- Nemezkészítő és Népi Játszóházi foglalkozás vezető vagyok. Hagyományos, mégis a modern világban is alkalmatos használati tárgyakat készítek. Az ékszerektől kezdve, ruhákat, táskákat, kendőket, kalapokat, játékokat, szőnyegeteket és lámpa búrákat is készítek. Több száz gyermek játszóházat és felnőtt foglalkozást tartottam, foglalkozások, workshopok és táborok keretében, hazánkban és külföldön is egyaránt. Több a Népművészeti Egyesület által illetve a Hagyományok Háza által szervezett zsűrin, zsűriztettem termékeimet. Kiállításokon, pályázatokon pályáztatom, mérettetem meg termékeimet.

  Számos kézműves foglalkozást tartottam gyerekeknek és felnőtteknek, szakkörök, foglalkozások, workshopok, táborok, céges rendezvények keretében Magyarországon, de határainkon túl is, valamint, számos mesterségbemutatót tartottam helyben, de mint a foglalkozásokat is, nem csak Magyarországon, hanem számos esetben külföldön is.

  Termelő:

  Kategória:
  képzőművészeti termékek, iparművészeti termékek, népművészeti termékek, kézműves termékek (kerámia, cserép, hímzés, bőr, gyertya, ötvös, textil, nemez, szőttes, vesszőtermékek, fa, fém, zománc, csipke, kovácsoltvas, tojás, üveg, zsineg, kötél stb.), ruházat

  Típusa:
  ékszerek, táskák, övtáskák,pénztárcák, játékok, kalapok, ruhák, szőnyegek, lámpabúrák

  Alapanyaga:
  A legkiválóbb alapanyagokból készítem termékeimet, minden termékből csak 1 db készül. Hagyományos mégis modern darabok, egyénekre szabva.

  Előállítás technológiája:
  helyben dolgozzuk fel az alapanyagokat, helyben termelünk, Szakkörömet itt helyben Nyíregyházán tartom, tagja vagyok a Korzó Galériának, Valamint elnökségi tagja vagyok a Népművészeti Egyesület Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Népművészeti Egyesületnek.

  Szolgáltató:

  Kategória:
  Termelői szolgáltatás (faipar, élelmiszeripar, textilipar, ruhaipar, papíripar, kézműipar, vegyipar, építőipar, feldolgozóipar, Társadalmi szolgáltatás (oktatás, szociális, kultúra, egészségügy), Kereskedelem

  Szolgáltatás neve:
  Hagyományos mesterség, a viszonylag egyszerű, gyorsan elkészíthető tárgyak örömet és siker élményt adnak kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A foglalkozásokon, mesterségbemutatókon a résztvevők bepillantást nyerhetnek egy a már kihalófélben lévő mesterségbe.

  Szolgáltatás múltja:
  helyben szolgáltatunk, Számos helyben lévő szakkört, foglalkozást, céges rendezvényen tartottam foglalkozást, mesterségbemutatót és értékesítettem termékeimet.

Galéria

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Megközelítés

Nagyításhoz kattintson a képre!
esza