Helyitermékek Nyíregyháza

Keresés

Kovács Tünde

photo_logo4zet
Névjegy

Térkép
Bemutatkozás

Kovács Tünde,

 • Bemutatkozás:

  Egyedi ajándék-, és használati tárgyakat készítek kutyáknak és kutyásoknak. A termékpaletta igen széleskörű, a bilétától elkezdve a hűtőmágneseken át, akár az egyedi táskákig, több százféle ajándékot készítettem már, főként szublimációs nyomdatechnikai eljárással. A teljesség igénye nélkül: kutya biléta, nyakörv, kutyakendő, párnahuzat, táska, ékszer, kulcstartó, hűtőmágnes, fényképes bögre, póló, lábtörlő, stb. Az országban csak 2-3 ilyen jellegű vállalkozás van, amely kimondottan a kutyás közösséget célozza meg. A szublimációs technikával készült termékeim roppant tartósak, és különlegesek.

  Évek óta fotózom a Szabolcs megyei kutyákat és Gazdijaikat. 2018 óta pedig kutyás rendezvényeket is szervezek a megyében, ahol a helyi kutyás közösség egymásra találhat, szórakozhat vagy éppen közösen pihenhet. Tudtommal a megyében nincs még egy olyan fotós, aki kizárólag állatokat fotóz és annyira imádja őket, mint én :) A rendezvényeim különlegessége a jövőben az lesz, hogy egy magántó mellett kerülnek megrendezésre, ahol a kutyák pancsolhatnak - hiszen ilyenre sok-sok kilométeren belül nincs lehetősége a nyíregyházi kutyásoknak. Emellett szeretnénk helyi termelők áruinak, szolgáltatásainak helyet adni az eseményeken, hogy minél többen megismerhessék őket.

  Termelő:

  Kategória: népművészeti termékek, kézműves termékek (kerámia, cserép, hímzés, bőr, gyertya, ötvös, textil, nemez, szőttes, vesszőtermékek, fa, fém, zománc, csipke, kovácsoltvas, tojás, üveg, zsineg, kötél stb.)

  Szolgáltató:

  Kategória: Turisztikai szolgáltatás (élmény alapú), Társadalmi szolgáltatás (oktatás, szociális, kultúra, egészségügy)

  Típusa: Fotózás, Kutyás események
Galéria

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Megközelítés

Nagyításhoz kattintson a képre!
esza