Helyitermékek Nyíregyháza

Keresés

Kabai Enikő Spange terapeuta

Névjegy
Térkép
Bemutatkozás

Kabai Enikő Spange terapeuta,

 • Bemutatkozás:

  Az egyedülálló e.b. fusselastic rugalmas talpbetét lábának a jobb életért! Égő talpak? Fáradt láb? Lábproblémák? Térd- és csípőproblémák? Az e.b. fusselastic aktív, rugalmas talpbetét visszaadja lába működőképességét. Tapasztalja meg a járás és futás teljesen új érzését! Az e.b. fusselastic rugalmas talpbetét, hárompontos alátámasztással, tökéletes illeszkedése érdekében személyre szabott lábfelmérést, méretvételt biztosítok. A benőtt köröm kezeléséhez már nem szükséges se műtét, se szike! Kényelmetlen cipőviselés, helytelen körömápolás, körömnövekedési rendellenességek, lábdeformitások, genetikai hajlam vagy a szűk cipő viselése okozza a benőtt köröm kialakulását. Ha a köröm széleit lekerítjük vagy helytelenül kivágjuk, az esetlegesen bennmaradó körömcsonkok a körömágyba vagy a körömsáncba nőhetnek. Ez bőrirritációt majd gyulladást okoz. Mivel a bőr megsérül, vadhús keletkezik. A 3TO spange-t a benőtt köröm szabályozására használjuk, a jól bevált fogszabályozó mintájára. Forradalmian új megoldás azoknak, akik hónapok vagy akár évek óta szenvednek a benőtt köröm fájdalmaitól. Forduljatok hozzám bizalommal!


  Szolgáltató:

  Kategória:
  Társadalmi szolgáltatás (oktatás, szociális, kultúra, egészségügy), szépségipar: problémás láb kezelése, pedikűr, benőtt köröm kezelése; az e.b. fusselastic rugalmas talpbetét készítése személyre szabva; egyedi tehermentesítés pl. bütyök korrigálása

  Típusa:
  problémás láb kezelése, pedikűr, benőtt köröm kezelése spange technikával; az e.b. fusselastic rugalmas talpbetét készítése személyre szabva; egyedi tehermentesítés pl. bütyök korrigálása.
Galéria

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

TECHNOLÓGIAI TRANSZFER KÖZPONT
4400 Nyíregyháza, Tiszavasvári út 14.

Megközelítés

Nagyításhoz kattintson a képre!
esza