Helyitermékek Nyíregyháza

Keresés

Gomba Dr.

photo_gombadrmatrica
Névjegy

Térkép
Bemutatkozás

Gomba Dr.,

 • Bemutatkozás:

  Szondi Kristóf nyíregyházi gombatermesztő vagyok. Tevékenységem az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a fiatal mezőgazdasági termelők indulásához a 2015. évben igényelhető támogatások elnyerésével indítottam be.
  A gyógy hatású gombák számtalan pozitív egészségügyi hatással rendelkeznek. Képesek a szervezetünkben a méreganyagokat megkötni, feltölteni jótékony vitaminokkal, ásványi anyagokkal, az immunrendszer működését harmonizálni, a vércukorszintet szabályozni.
  Hatással lehetnek a vérnyomás, a cukor, koleszterinszint szabályozásában, a daganatos megbetegedések megelőzésében, kezelésében kiegészítő terápiaként is.
  A keleti gyógyászok körében már évszázadok óta megbecsült gyógymódként használják őket.
  Én hiszek a természetes hatóanyagok erejében, ezért is kezdtem a gyógygombák termesztésébe. Vállalkozásom laskagomba termesztésével kezdtem meg. Majd érdeklődésem a gyógyhatású gombák felé irányult. Megismerkedtem a süngombával, az ördögszekérgombával, a pecsétviaszgombával, a shiitake és a bokros gombával. Ezek termesztése jelenleg is folyamatos.
  Mivel számomra fontos az egészséges életmód, gombáimat vegyszermentesen termesztem. Az általam letermesztett gombákat porítom, így a vásárlóim felé gombapor (őrlemény) formájában kínálom több felé kiszerelésben, akár gombakeverékként is.
  Gombapor (őrlemény) fogyasztása egyszerű, 1-2 mokkáskanálnyi gombaport kell elkeverni teába, kávéba esetleg joghurtba. Nyíregyházán a Nyíregyházi Kosárközösség tagjaként, a Nyíregyházi Állatparkban áprilistól-októberig a Viktória Ház mellett és a városi rendezvények alkalmával kínálom termékeimet. Továbbá tájékozódhatnak tevékenységemről a www.gombadr.hu honlapon.

  Termelő:

  Kategória:
  friss zöldségek, növények, gombák

  Típusa:
  gombák, gyógyhatású gombák, őrlemények; alapanyaga: gomba; kiszerelése: őrlemények, gombaporok; termék múlta: laskagomba termesztése, majd gyógyhatású gombák termesztése; csomagolása: üveg, egyéb: vegyszermentesen termesztett gombák forgalmazása

  Alapanyaga:
  Gomba

  Kiszerelése:
  őrlemények, gombaporok

  Termék múltja:
  laskagomba termesztése, majd gyógyhatású gombák termesztése

  Előállítás technológiája:
  vegyszermentesen előállítás

  Csomagolás:
  üveg

Galéria

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Megközelítés

Nagyításhoz kattintson a képre!
esza