Helyitermékek Nyíregyháza

Keresés

Kovács Zoltán- 3D-S Team Kft

Névjegy
Térkép
Bemutatkozás

Kovács Zoltán- 3D-S Team Kft,

 • Bemutatkozás:

  A Nyíregyházi, mintegy 1 hektáros ültetvényünkön ökológiai (bio) termelés keretében fekete berkenyét (latin nevén aronia) termesztünk. A gyümölcsből professzionális, bio minősítésű feldolgozó üzemben gyümölcslevet készítünk egészségtudatos vásárlók részére, melyet a egeszsegeset.hu weboldalunkon keresztül értékesítünk Magyarországon és külföldön egyaránt. Stratégiánk szerint a végtermékben (gyümölcslé) a lehető legtöbb értékes anyagot akarjuk megőrizni az antioxidánsokban és vitaminokban gazdag gyümölcsből. Ennek megfelelően a tisztán termelt, minőségi gyümölcsből, kíméletes feldolgozással (a szedést követően három órán belül már a feldolgozóban van a gyümölcs, közvetlen, hideg préselés és pillanat pasztőr) állítjuk elő a 3 literes kiszerelésű, rostokat is tartalmazó gyümölcsleveket, melyeket az értékesítéséig hűtőházban 2-5 fok között tartjuk, hogy az értékes anyagok lebomlását is megakadályozzuk. A feldolgozás során semmilyen anyagot (cukor, tartósítószer, stb) nem adunk hozzá, az ízvilág nálunk másodlagos,. 100%-os fekete berkenye, illetve 50-50%-ban szabolcsi bio termelésű almalével kevert termékvariációk érhetőek el. Több éves kisérletezés eredményeként a préselés során visszamaradt, a gyümölcs értékes anyagait ugyanúgy tartalmazó törkölyből specializált üzemben, erre a gyümölcsre kidolgozott szuperkritikus extrakciós eljárással egy, flavonidokat és a gyümölcs más értékes anyagait koncentráltan tartalmazó kivonatot készítünk. Ez az eljárás más az egyszerűen leszárítom és megörlöm eljárástól, a koncentráltság fokát jelzi, hogy a 100 kg törkölyből mindössze 2 kg koncentrátum keletkezik. A koncentrátumból más, csak természetes és értékes anyagok hozzáadásával natúr kozmetikumokat (natúr arckrém, arc és szemkörnyék ápoló szérumot és kecsketej alapú samponszappant) készítünk egy helyi kézműves gyártóval közösen (www.marcsiszappan.hu).

  Termelő:

  Kategória:
  feldolgozott gyümölcs (befőtt, lekvár, szörp, gyümölcslé aszalt gyümölcs stb.), bio termékek, szépségápolási termék (szappan, krémek, testolajok, kozmetikumok, illóolaj stb.)

  Alapanyaga:
  bioberkenye és alma

  Előállítás technológiája:
  Biotermelésből (vegyszerek és műtrágya nélkül) származó tiszta nyersanyagból, frissen, hidegen préselt, rövid ideig tartó hőkelezéssel tartósított így a lehető legtöbb értékes anyagot tartalmazó gyümölcslevet állítunk elő, hozzáadott anyagok nélkül. Arra is figyelünk hogy ezt megőrizzük, az antioxidánsok lebomlásának megakadályozása érdekében 2-5 fok között tartjuk a raktárunkban. A tiszta, bio gyümölcstörkölyből szuperkritikus extrakcióval készített kivonatunk igazi kuriózum. Az ebből, kizárólag természetes anyagok hozzáadásával készített natúrkozmetikumok "csodát" tesznek a bőrrel és a ráncokkal.

  Csomagolás:
  3 literes bag-in-box csomagolásban 100%-os, frissen préselt, bio fekete berkenye gyümölcslé és bio fekete berkenye-alma gyümölcslé (50-50%). Arckrém, arc- és szemkörnyék ápoló szérum, samponszappan.

Galéria

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Megközelítés

Nagyításhoz kattintson a képre!
esza