Nyíregyházi Keszegsütő
- Szász Halsütöde Kft.
- 4400 Nyíregyháza,Dózsa György u.70.; 4262 Nyíracsád,Rákóczi u.56.
- 30/726-5274
Nyíregyházi Keszegsütő,
Bemutatkozás:
Csapó Péter vagyok, szakács. Egy Miskolc közeli faluban élek két kislányommal és feleségemmel. Történetem 2012-ben kezdődött, amikor saját vállalkozásba kezdtem. Egy apró miskolci üzlethelyiségben halsütőt nyitottam Keszegsütő néven. A halsütést édesapámtól tanultam, ahogyan a Tisza és a horgászat szeretetét is. A halat saját fűszerrel és saját technológiával sütöttem, sokak örömére. Étlapunkon szerepel a sült keszeg mellett a sült kárász, sült süllő, a halászlé, és a füstölt hal. Legnépszerűbb finomságunk a haltepertő, amelyet nem a hagyományos módon készítünk. A keszegsütős haltepertő harcsafiléből készül, melyet kockázunk, és egyedi fűszerünkben megforgatva sütünk ki. Így egy akár út közben is fogyasztható tápláló, egészséges, szálka nélküli finomságot kínálunk. Az üzletet nagyszülői hagyatékból rendeztük be, nagyi karos lócájával, kredencével, hokedlijével és konyhaasztalával. A berendezés, az egyedi mégis hagyományos ízek, a ropogósra sült keszeg mára már üzletünk védjegyévé vált. Nagy örömünkre kis hazánkban több Keszegsütő is üzemel, népszerűsítjük a halfogyasztást városról városra. Étlapunkon szerepel a halászlé,a sült keszeg,a sült kárász,a sült pisztráng,a sült süllő,a füstölt hal.Többféle ízesítésű házi szörpből,házi savanyúságból és kovászolt kenyérből tudnak vendégeink választani. Az üzlet klimatizált és ingyenes wifi szolgáltatás is elérhető. A Keszegsütő az a hely, ahol a halat sütjük, egyszerű,mindenféle dekoráció és megkomponált tányérköltemény nélküli sült halat. Ételeinket magyaros fűszerekkel ízesítjük, melyek a vendégszeretet, az étel tiszteletét, az alázatot elevenítik fel a régmúlt idők felé, amikor még az egyszerű és finom dolgoknak hódoltunk. A Keszegsütőben nemcsak a tested lakik jól. A lelkedet is tápláljuk. Berendezési tárgyaink mindenkinek más mesét suttognak, mesét a régmúlt időkről, a nagyi mosolyáról a nagy beszélgetésekről és az egyszerű, de nagyszerű ételekről. Ajánlataink -Haltepertő a Keszegsütő titkos receptje alapján -Sült tiszai halaink: keszeg, kárász, süllő -Sült pisztráng -Sült szürke harcsa -Füstölt harcsa -Füstölt lazac -Házi kenyér -Házi savanyúság -Házi szörp -Házi kulimász (majonéz, uborka, lila hagyma) -Házi pirított tökmag
Szolgáltató:
Kategória:
VendéglátásElőállítás technológiája:
A halakat egyedi fűszerrel és egyedi technológiával sütjük. Legnépszerűbb finomságunk a haltepertő, amelyet nem a hagyományos módon készítünk. A keszegsütős haltepertő harcsafiléből készül, melyet kockázunk, és egyedi fűszerünkben megforgatva sütünk ki. Így egy akár út közben is fogyasztható tápláló, egészséges, szálka nélküli finomságot kínálunk.