Helyitermékek Nyíregyháza

Keresés

Cudy Future Kft.

photo_cudy-logo
Névjegy
Térkép
Bemutatkozás

Cudy Future Kft.,

 • Bemutatkozás:

  NATURCLEANING termékeink növényi alapanyagból készülnek, klór-foszfát és parabénmentesek, biológiailag jól lebomlanak, állatkísérlet menetesek. Termékeink allergénmentesek, hipoallergének és vegánok.

  Termelő:

  Kategória:

  Termelői szolgáltatás (faipar, élelmiszeripar, textilipar, ruhaipar, papíripar, kézműipar, vegyipar, építőipar, feldolgozóipar

  Termék neve:

  NATURCLEANING

  Típusa:

  szépségápolási termék (szappan, krémek, testolajok, kozmetikumok, illóolaj stb.), tisztítószer, mosószer, öblítő

  Alapanyaga:

  Naturcleaning aromaterápiás termékek, mosószerek, öblítők, tisztítószerek. Csepke baby termékcsalád, Cudy allergénmentes termékek

  Előállítás technológiája:

  NATURCLEANING termékeink növényi alapanyagból készülnek, klór-foszfát és parabénmentesek, biológiailag jól lebomlanak, állatkísérlet menetesek.

  Csomagolás:

  Flakoncsere programunk egyedülálló az országban. A használt és tisztított göngyölegeket visszavásároljuk és újratöltjük. Az évek során több ezer m3 műanyag hulladéktól tehermentesítettük Földünket ezzel a nem mindennapi kampányunkkal. A göngyölegek visszavásárlására a Cudy Future Kft. telephelyén (Nyíregyháza, Derkovits u. 132-136. D épület.) és az alábbi viszonteladói partnereinknél van lehetőség: 4400 Nyíregyháza, Tünde u.18.

Galéria

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Megközelítés

Nagyításhoz kattintson a képre!
esza