Helyitermékek Nyíregyháza

Keresés

Bécsi Szalon

photo_161436735734538395309004766
Névjegy
Térkép
Bemutatkozás

Bécsi Szalon,

 • Bemutatkozás:

  Masszőr-kozmetikus házaspárként határoztuk el a Bécsi Szalon létrehozását, így valódi családi vállalkozásként indulhattunk. Hitvallásunk az, hogy a vendégeinknek – nemtől és kortól függetlenül – szükségük van a 21. század elvárásainak megfelelő, természetes alapanyagokkal végzett kezelésekre, és az ennek megfelelő kozmetikumokra. Filozófiánk központjában a természetes szépség szeretete áll, mindez a vendéget megtisztelő, elegáns, a hagyományokat tiszteletben tartó környezetben megvalósítva. Az arc- és testkezelésekben is a hagyományokhoz ragaszkodunk: hisszük, hogy személyre szabott szolgáltatást magas hatóanyag-tartalmú termékekkel és a szaktudásunkkal érhetünk el, így gépi kezeléseket is oly mértékben használunk, amely lehetővé teszi a vendégeink egyedi igényeihez való alkalmazkodást. S hogy miért Bécsi Szalon? Bécsi, mert utalni szeretnénk arra a többéves tapasztalatra, amelyet Ausztriában szereztünk. Megtanultuk, hogyan nyújthatunk a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, professzionális szolgáltatást, a vendéget megtisztelő, a legválasztékosabb igényeknek is megfelelő légkört. A Szalon elnevezés pedig nemcsak a szépségszalon fogalmára utal, hanem mindarra, amit egy szalon az elmúlt évszázadokban jelentett: otthonos és kulturált környezetet, ahol egy tea mellett a csevegésnek, néhány nyugodt perc eltöltésének is helye van. Reméljük, hogy szolgáltatásaink sokszínűsége, termékeink minősége és a Bécsi Szalon hangulata az Ön tetszését is elnyeri. Szeretettel várjuk Nyíregyházán, a Bercsényi utca 3. szám alatt!

  Szolgáltató:

  Kategória:
  Turisztikai szolgáltatás (élmény alapú), Kereskedelem

  Szolgáltatás neve:
  A Bécsi Szalon nem csak egy szépségszalon, hanem a természetes szépség otthona is! A kozmetikai beavatkozásokat és a masszázsokat csak a legtisztább, tanúsított organikus alapanyagokkal végezzük. Munkatársaink többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, hogy vendégeinknek garantáltan a legmagasabb színvonalat nyújthassuk.

  Típusa:
  Nyíregyházán egyedüliként Biokontroll tanúsítvánnyal rendelkező, magyar készítésű, professzionális alapanyagokat használunk a munkánk során. A frissítő masszázsok mellett a gyógymasszázs is igénybe vehető, így szolgáltatásaink nemcsak a felfrissülést, hanem a gyógyulást is szolgálják.

  Szolgáltatás jellege:
  biokozmetika, masszázs, gyógymasszázs, magyar biokozmetikumok kereskedelme

Galéria

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Megközelítés

Nagyításhoz kattintson a képre!
esza